top of page
Search

Flea Market Finds


Sunnuntaina jo yli viikon kestäneen flunssan jälkeen vihdoin kykenin lähtemään ihmisten ilmoille ja päädyin käymään kirpputorilla. Aikeena ei ollut löytää mitään tiettyä, halusin vain käydä katselemassa josko jotain kivoja juttuja tarttuisi edullisesti mukaan ja niitähän löytyikin muutama aivan ihana yksilö!

Mukaan tarttui yöpaita, pitsitoppi, jakku, kesälaukku sekä aurinkolasit ja nämä kaikki maksoivat vain 18 euroa eli lähes varmasti murto-osan siitä, mitä nämä olisivat normaalihintaisena maksaneet.

Tummansininen jakkulöytö on ihanan ohut näin kesää kohti ja istuukin nätisti. Pidän jakun sailor-aiheisesta tyylistä ja napit jakussa ovat yllättävän yksityiskohtaiset ja nätit. Hintaa jakulla oli 5 euroa.

Gina Tricotin valkea pitsinen peplumtoppi on myös hyvin kesäinen ja oli todella edullinen, sillä hintaa oli vain 1,50 euroa. Koko oli juuri sopiva ja malli oikein ihana. Pidän todella paljon peplumtopeista ja nykyään niitä ei enää löydäkään kivijalkaliikkeistä niin helposti kuin ennen.

Valkoinen kukkakuvioinen yöpaita oli aivan ihana löytö! Malli on todella söpö ja rento sekä materiaali mukavantuntuista, pehmeää kangasta. Hintaa yöpaidalla oli 4,50 euroa. Pituuskin on riittävän pitkä, joten tätä kehtaa käyttää missä vaan yöpaitana.

Kuin uudenveroiset, kesälle sopivat aurinkolasit tarttuivat mukaan 2 eurolla. Nämä olivat niin söpöt ja hintakin oli kohdillaan, joten pakko nämä oli napata mukaan!

Elloksen täydellinen festarilaukku kesäksi löytyi 5 euron hintaan. Tässä on todella upea verkkokuvio sekä kaunis, mutta särmikäs tyyli. Kokoakin laukussa on sen verran, että oleellisimmat asiat kesällä, kuten aurinkolasit, kännykkä ja lompakko mahtuvat laukkuun helposti.

Oletko löytänyt joitakin mahtavia kirppislöytöjä viime aikoina, oli ne sitten vaatteita tai mitä tahansa? Olisi kiva kuulla mitä on tarttunut mukaan! <3

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page