top of page
Search

O'Keeffe's for Healthy Feet Foot Cream


Vihdoinkin kesä on täällä, jonka vuoksi tämä postaus onkin hyvin ajankohtainen, sillä kesän tullen monet haluavat hoitaa jalkansa viimeisen päälle kesäkuntoon! Tällä kertaa kyseessä on minun henkilökohtaisesti testaamani O'Keeffes merkin jalkavoide, joka väittää takuuvarmasti hoitavan jalkapohjat kuntoon kahdessa viikossa. Omat jalkapohjani ovat aina olleet haaste itselleni, sillä lähes aina minua vaivaa kuivat ja välillä jopa kipeästi halkeilevat kantapäät. Kun vastaani osui tämä tuote Tokmannilla kierrellessäni, oli minun pakko ostaa tämä testiin toden teolla.

Näettekin alla ottamia lähikuvia jalkapohjistani, joten varauduthan hieman, sillä jalkani eivät olleet tuotteen testiin ottamisen alussa mitkään "tulin juuri pedikyyristä" jalat! Toivottavasti jalkafetissitkään eivät tänne eksy haha.

Jotta arvosteluni olisi mahdollisimman validi, käytin jalkavoidetta aamuin illoin kahden viikon ajan. En raspannut jalkojani ollenkaan tänä aikana tai käyttänyt niihin muita tuotteita. Mielestäni ennen ja jälkeen kuvat antavat parhaiten totuuden siitä, miten tämänkaltainen tuote on todellakin toiminut.

Tuotetta neuvotaan levittämään etenkin suihkun jälkeen, ennen nukkumaan menoa. Ohuen kerroksen levittäminen iholle riittää ja pienen kirvelyn ilmeneminen on ohjeistuksen mukaan normaalia. Havaitsin kirvelyä omalla kohdallani alussa nimenomaan kaikista kuivimmissa kohdissa eli haavaumissa. Kirvely kuitenkin hälveni nopeasti eikä ollut muutenkaan sietämätöntä, vaan hyvin pientä. Selosteessa mainitaan myös, että kuluttaja saa rahansa takaisin, mikäli tuote ei toimi toivotulla tavalla, mikä on mielestäni aina reilu teko. O'Keeffes jalkavoidetta myydään ainakin Tokmannilla ja Kärkkäisellä, joissa hinta pyörii kymmenen euron molemmin puolin.

Niin kuin ensimmäisistä kuvistani näkee (toinen on oikea ja toinen vasen jalka), alussa minun jalkapohjani olivat todella kuivat ja halkeilevat. Kuvasta jopa erottuu haavaumat, jotka oikeasti olivat välillä hyvinkin kipeät ja vaikeat hoitaa. Nämä kuvat on otettu jalkavoiteen ensimmäisenä käyttöönottopäivänä, eikä niihin oltu vielä laitettu jalkavoidettakaan.

Yllä olevat kuvat on otettu kaksi viikkoa ja yksi päivä sen jälkeen siitä, kun aloitin käyttämään jalkavoidetta aamuin illoin. En olisi henkilökohtaisesti uskonut voiteen parantavan näin hyvin näin lyhyessä ajassa jalkojani. Sanoisin että jo muutaman päivän kokeilun jälkeen kipeimmätkin haavat paranivat siten, että ne eivät olleet enää laisinkaan kipeitä, mikä oli minusta tuotteen suurin apu.

Jälkeen-kuvissa näkyy vielä joitakin kuivia kohtia, mutta en olisi ikinä uskonut tuloksen olevan näin suuri tässä ajassa. Luonnollisesti tuotteen käyttöä tulee jatkaa kahden viikon jälkeenkin ja jalkojen raspaamista harrastaa viikoittain, jotta jalkapohjien iho ei pääse huononemaan. Nykyään en käytä tuotetta enää edes joka ilta, mutta silti jalkapohjani ovat hyvässä kunnossa. Raspaamista suosittelen tosiaankin tekemään viikoitttain, jotta kuollut iho kuoriutuu jaloista pois.

Suosittelen lämpimästi tuotetta ja vaikka aikaa ja energiaa ei olisi käyttää tuotetta aamuin illoin, uskoisin siitä silti olevan suuri apu etenkin niille, jotka kärsivät kipeistä haavaumista jalkapohjissa.

Kesäistä sunnuntain jatkoa!

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page